Byron Rodriguez - Nicaragua 

Koffie - Allemansvriend

Nicaragua is een vulkanisch en vruchtbaar land waar bijzondere koffies worden verbouwd. Maak kennis met koffieboer Byron Rodriguez uit het noorden van Nicaragua, Nueva Segovia. 

Capricornio - Brazilië 

Koffie - Braziliaanse Samba

Capricornio is actief in het zuiden van Brazilië en specifiek in de regio’s Parana State en Sao Paulo State. Wat Capricornio zo uniek maakt, is de breedtegraad in combinatie met de hoogte (450 - 1.200 m) waarop zij hun koffies verbouwen.

Familie Tocto - Peru

Koffie - Puur Peru 

Peru staat onder andere bekend om het Andesgebergte en het ongelofelijke aantal microklimaten (28!). Dit maakt Peru waarschijnlijk één van de meest geschikte landen van Zuid-Amerika om kwaliteitskoffie te verbouwen.

Abakundakawa - Rwanda

Koffie - Exotisch Rwanda

Rushashi is gelegen in het noorden van Rwanda in de weelderige en groene regio Gakenke. Gekenmerkt door hoge stekelige heuvels op grote hoogte waardoor het ideaal is voor koffieproductie van hoge kwaliteit. Het is geen toeval dat deze regio een aantal van Rwanda's meest gewilde koffiesoorten produceert. 

Brazilië & Nicaragua

Koffie - Koffiemakers huisblend 

De Koffiemakers huisblend bestaat voor 75% uit onze eigen Braziliaanse Samba (Brazilië - Capricornio) en voor 25% uit onze eigen Allemansvriend (Nicaragua - Nueva Segovia). Wat deze koffie zo bijzonder maakt, is de perfecte balans die ontstaat tussen het stevige karakter van de Braziliaanse Samba in combinatie met de mooie volle, fris zoete smaken van onze Allemansvriend.